Jeg bruker ikke spirometeret lenger; Hvordan blir jeg kvitt det?

Når du ikke lenger trenger ditt personlige spirometer (lungefunksjonsmåler), er det den beste måten å bli kvitt det på:

1. Tenk om: Du kan alltid beholde det digitale spirometeret en stund i tilfelle du trenger å sjekke lungefunksjonsavlesningene igjen, spesielt hvis du forventer tilbakevendende luftveisproblemer.
  2. Ta ut batteriene: Hvis du er sikker på at du vil kaste spirometeret, ber vi om at du først tar ut batteriene for resirkulering.

Resirkuler ansvarlig: Resirkulerselve spirometeret som elektronisk avfall