Telefonen min kobles ikke til spirometeret, hva kan jeg gjøre?

Spirometeret skal kobles til automatisk når du starter en ny test. Hvis du har problemer, kan du prøve disse trinnene:

1. Slå på Bluetooth: Kontroller at telefonens Bluetooth er slått på. Gå ut av appen, gå til smarttelefonens innstillinger og slå på Bluetooth.
  2. Sjekk batteriene: Noen ganger kan lavt eller feil innsatte batterier forårsake problemer. Prøv å bytte ut eller sette tilbake dem riktig.
  3. Sjekk spirometertilkoblingen din: Åpne menyen i appen (avataren din øverst til venstre på startskjermen). Velg "Spirometer" fra menyen og trykk deretter på tilkoblingsknappen ved siden av ditt spesifikke spirometer. Du finner spirometer-ID-en din ved å fjerne batteridekselet.

Hvis du fortsatt har problemer; Kontakt vårt supportteam.