Behandlingsplan for astma

Behandlingsplanen i AsthmaTuner følger retningslinjer for hvordan behandlingsplaner skal skrives – derfor er den delt inn i tre trinn; Kontrollert, Delvis kontrollert og Ukontrollert.

Opprette eller endre en behandlingsplan

Start med å søke etter pasienten du vil lage en plan for. Gå til kategorien Astmabehandlingskontroll og klikk på Rediger eller Opprett behandlingsplan. Du kan enten bruke en eksisterende behandlingsmal eller lage din egen plan fra bunnen av.

Bruke maler

I redigeringsmodus klikker du på rullegardinlisten i øvre venstre hjørne og velger malen du vil bruke. Du kan redigere malen om nødvendig, eventuelle endringer vil ikke påvirke den opprinnelige malen. Du kan også velge å lagre den justerte planen som en ny mal ved å fylle ut et navn i feltet "Legg til som favoritt" og klikke "Legg til".

Lag en behandlingsplan fra bunnen av

Start med å velge medisinen du vil legge til, og bestem om du vil bruke den regelmessig eller etter behov. Fyll ut doseringen ved å bruke rullegardinlistene, eller skriv instruksjoner som fritekst. Legg medisinen til behandlingsplanen din ved å klikke på plussknappene som tilsvarer nivået du vil at den skal være på.

Rediger eksisterende medisiner

Hvis du vil gjøre justeringer i et medikament som allerede er i behandlingsplanen, kan du klikke på medisinen for å kopiere informasjonen til feltene øverst. Gjør de nødvendige justeringene og legg den tilbake til behandlingsplanen ved å klikke på pluss-knappen. Sørg for å fjerne det forrige medisineringskortet før du lagrer endringene.