Maler for behandlingsplan

Maler kan brukes til å forenkle arbeidet med behandlingsplaner. Du kan ha både behandlingsmaler på klinikknivå og personlige maler. For å opprette, redigere og vise eksisterende maler, klikk på avataren din i Careportal og gå til Behandlingsmaler.

Maler for klinikker

Under Behandlingsmaler er det en liste over maler tilgjengelig for klinikken din. Disse kan legges til av en klinikkadministrator og er tilgjengelige for alt helsepersonell i klinikken.

Personlige maler

Under Mine behandlingsmaler finner du alle malene du har laget. Det er bare du som kan se og bruke disse malene.

Opprette en ny mal

Gå til Behandlingsmaler og klikk på "Ny mal" -knappen. Legg til medisinene du ønsker, gi malen et navn, og trykk på Lagre endringer.

Du kan også lagre som en mal mens du oppretter eller redigerer en pasients behandlingsplan. Bare fyll ut feltet "Legg til som favoritt" for å gi malen et navn og trykk "Legg til".

Redigere en mal

Gå til Behandlingsmaler, velg malen du vil redigere, og klikk på Rediger-knappen. Gjør de ønskede endringene i malen, inkludert navnet, og trykk Lagre endringer.

Favoritter

For at en mal skal vises i listen Behandlingsmaler når du oppretter eller redigerer en behandlingsplan, må du merke den som en favoritt. For å gjøre dette, gå til Behandlingsmaler og klikk på stjernen i behandlingsmalen du vil se i listen. Du kan også velge bort stjernen for maler du ikke vil vise.

Slette en mal

Gå til Behandlingsmaler, velg malen du vil slette, og klikk på Slett-knappen.