Mallar för behandlingsplan

Mallar kan användas för att förenkla arbetet med behandlingsplaner. Du kan ha både behandlingsmallar på kliniknivå och personliga mallar. För att skapa, redigera och visa befintliga mallar, klicka på din avatar i Careportal och gå till Behandlingsmallar.

Klinikmallar

Under Behandlingsmallar finns en lista över mallar som är tillgängliga för din klinik. Dessa kan läggas till av en klinikadministratör och är tillgängliga för all vårdpersonal på kliniken.

Personliga mallar

Under Mina behandlingsmallar hittar du alla mallar du har skapat. Det är bara du som kan se och använda dessa mallar.

Skapa en ny mall

Gå till Behandlingsmallar och klicka på knappen "Ny mall". Lägg till de mediciner du vill ha, ge mallen ett namn och tryck på Spara ändringar.

Du kan också spara som en mall medan du skapar eller redigerar en patients behandlingsplan. Fyll bara i fältet "Lägg till som favorit" för att ge mallen ett namn och tryck på "Lägg till".

Redigera en mall

Gå till Behandlingsmallar, välj den mall du vill redigera och klicka på knappen Redigera. Gör de ändringar du vill i mallen, inklusive namnet, och tryck på Spara ändringar.

Favoriter

För att en mall ska visas i listan Behandlingsmallar när du skapar eller redigerar en behandlingsplan måste du markera den som en favorit. För att göra detta, gå till Behandlingsmallar och klicka på stjärnan för den behandlingsmall du vill visa i listan. Du kan också avmarkera stjärnan för mallar som du inte vill visa.

Ta bort en mall

Gå till Behandlingsmallar, välj den mall du vill ta bort och klicka på knappen Ta bort.